Vakbeurs voor bruidsmode, mode voor bruidegom en gelegenheidskleding

Registreren zonder code

De Interbride is een beurs voor fabrikanten van bruidegoms- en bruidsmode en feestkleding. U kunt zich als bruidsmodezaak voor de beurs registreren.

Voer daarvoor hieronder uw registratiegegevens in – na goedkeuring ontvangt u binnen enkele werkdagen uw tickets.

Welkom bij de online registratie voor bezoekers!

Om de registratie en boeking van uw deelname zo soepel en snel mogelijk dit jaar te garanderen, gebruikt u het onderstaande formulier.


Rauschenbachstrasse 10 
D-95028 Hof 
Deutschland

Countdown

Dagen
Uren
Minuten
Seconds

Copyright © 2013 - 2018 Interbride Messe GmbH. 
© Interbride is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier gelinkte websites.
© Fotos: Interbride Messe GmbH, Bruidmedia B.V. en Nina Skripietz - www.nina-skripietz.de. Filmproduktion: Christoph Hartmann - www.medienmanufakturhartmann.de. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die u op deze site (interbride.eu en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V. of zijn gelicenceerd aan Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V.. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V..
Foto's en logo's onder het kopje 'Afbeeldingen voor Pers' kunnen alleen gebruikt worden met bronvermelding.